VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 11 december 2009

Lucia i skolan och i kyrkan


Idag är det min sista praktikdag och den är fylld med mys. Julsaga, Lusicatåg, redovisningar och sen säger jag good bye till klassen. Engelskt godis och kakor från London blir det som avskedsmums. Jag har lovat att läsa några rader från min bok, så det måste jag hitta ett stycke som jag kan läsa för dem. Det får bli något där barnen i boken är med så de förstår vad det handlar om.

Jag har även skrivit en liten dikt till dem som jag ska läsa upp för dem som tack för denna tid.
En liten avskedspresent till klassen har jag gjort. Jag visste inte om jag skulle orka göra det klart, men det gjorde jag och nu ska det få pryda klassrummet i skolan där jag haft tio underbara veckor. Pepparkakshus nummer två blev klart igår. Nu har jag bara ett till att klistra ihop, sedan är pepparkakshusprojektet klart. Då blir det nya utmaningar i julvirkevärlden.


När avskedet är klart ska jag hem och vila ett par timmar innan det är dags för ett besök i kyrkan där min systerson ska vara tomte. Det kan ju inte moster missa.

Nu är det:
2 dagar till Lucia
10 dagar tills tentan ska lämnas in.
11 dagar tills skolavslutningen
11 dagar tills vårdagjämningen
12 dagar tills vi kör till lugnet
13 dagar till julafton

Ha en underbar fredag som förmodligen går i Lucias tecken på många ställe idag.

Cattis

Inga kommentarer: