VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 14 december 2009

Tentan

Det är så tråkigt att skriva tentan. Jag gör det väldigt tungt oxå för jag skriver först in citaten i ett dokument, sedna skriver jag för hand och sedan in på datorn. Efter det skriver jag ut pappren och återigen skriver jag för hand. Så här håller jag på tills den är klar.

Fråga mig inte varför, för det vet jag inte. Detta fungerar för mig och då fortsätter jag med det. Nu ska jag skriva ut den igen och sedan får den vila tills i morgon.

Ikväll blir det julpyssel

Cattis

Inga kommentarer: