VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 8 december 2009

8 December

För tillfället är min sömn underbar. Jag sover inte länge, men de timmarna jag sover, sover jag gott.Det finns en härlig glädje inom mig oxå som jag inte haft de andra gråa höstarna de senaste åren och de tär så underbart att gå vara glad.
Idag är det ingen praktik för det är utomhusjobb ett par timmar. Jag måste även plugga för nu måste jag börja tänka på tentan som ska lämnas in nästa söndag.I morgon ska mitt omdömme vara klart i skolan och min handledare visade mig vad hon skrivit om mig och det var bara fina ord. Hon ger mig Väl Godkänt som betyg för denna praktik och jag är så lycklig över det. Jag har haft det så roligt denna höst på skolan och jag har pratat engelska hela tiden under alla mina engelska lektioner. Det har nog hjälpt upp betyget till den nivån.Idag är det:
2 veckor tills vi sätter oss i bilen och kör till lugnet
1 vecka och 6 dagar tills skolavslutningen
6 dagar tills Lucia
3 tidiga mornar kvar för mig på praktiken
16 dagar tills julafton

Ha en härlig tisdag

Cattis

Inga kommentarer: