VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 2 januari 2009

Nytt År


Gott Nytt År,

Nyårsafton var en lugn och fin dag och natt. Mina hundar är vettskrämda för raketerna, så nästa år ska jag vara hemma i tryggheten med dem. Vid 12-slaget satt jag i en tvättstuga med min stora hund i koppel och en 3 åring som var rädd i knäet. Alice hade fingrarna i öronen och somnade där. Mysigt.
Jag har skickat in flera nya scener till boken och jag bara känner hur mycket jag har inom mig som väntar på att få komma ner på papper.

Det är en härlig känsla att jag bara behöver tiden framför datorn.
Jag lägger till en bild med mitt glas som jag hade vid skålen efter 12. vichyvatten som det varit de sista 3 nyåren, eftersom jag inte dricker alkohol mera.

Cattis

Inga kommentarer: