VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 18 januari 2009

sista dagen med tentorna

Godmorgon,

Klockan är 9.23 denna tentainlämningsdag.

Kvällen igår blev en kväll i soffan med mina syskonbarn eftersom deras mamma skulle ha tjejfest.Det blev pizza och på bilden sitter Smida och väntar på sin tur.


Kolla godisskålen...Jag som inte äter något. Tur att jag inte bryr mig om det.


Barnen orkade inte hela natten, men de fick tryggt sällskap som vaktade dem.


Idag ska jag ge järnet med mina tentor, jag ska skriva klart nu på förmiddagen och sedan ska min bästa kompis Jenny läsa dem. hon är redan lärare, så hon läser och ser om hon begriper det jag skrivit. Hon gjorde det med förra tentan i alla fall.

I morgon blir det dags med boken igen och ni kan tro att jag längtar att få jobba med den.

Ha en bra dag

Cattis

Inga kommentarer: