VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 5 januari 2009

TrettonaftonHejsan i kylan,

Idag har det varit kallt, hu, vad hemskt. Jag är så tacksam över att mina timmar i stallet är över. Inte för att jag inte gillar att vara i stallet, utan för att jag inte hinner med det. Jag älskar stallivet,men det blev för mycket för mig. Min sista helg var fantastisk där eftersom det var så härligt väder. Kallt, men soligt och fint. Jag hade mina syskonbarn med mig oxå. Amanda var på ridläger och Alex hjälpte sin moster att mocka och sopa. De var helt underbara och vi hade det väldigt mysigt. Bilderna visar väl det.

Idag har jag inte gjort allt jag hade planerat, men jag gör ett nytt försök i morgon. Ikväll ska jag på ett Acoa(Adult children of alkoholic), det hjälper mig väldigt mycket med mina känslor och beteende. Det är ett 12-stegsprogram somarbetar med de 12-stegenm precis som AA gör.

Ha en bra kväll.

Cattis

Inga kommentarer: