VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 29 januari 2009

Innan jag säger god natt

Jag måste bara få berätta att jag fick mail av en av mina lärare på högskolan idag. Ingrid heter hon. Hon hade läst och begrundat min ena tenta. Den jag var mest orolig över om jag hade klarat. Min tenta uppfyllde kraven motsvarande VÄL GODKÄNT. Helt fantastiskt. Jag har aldrig haft det innan. Inte på högskolan i alla fall. Jo, en gång, men då hade jag skrivit om tentan 5 gånger innan jag klarade den så det räknas knappt. För 6 år sedan kunde jag varken läsa eller skriva. Jag kunde inte hjälpa min dotter med hennes matte i årskurs 2 och nu skriver jag VG på en tenta om den pedagogiska grundsynen. Pedagogisk grundsyn - Låter fint va??

Hoppas detta kan skänka hopp till alla er som är trötta och har en matt hjärna, ge den VILA så återhämtar den sig sakta, sakta.

Sov gott...

Cattis

1 kommentar:

Cicki sa...

Det är bara att gratulera dig. Förstår att det känns fantastiskt.