VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 27 januari 2009

Utmaning 27-Någon borde skämmas

Hasse vaknar på soffan med kläderna på. Han funderar på hur han hamnade där. Var var han igår. Huvudet spränger och han känner sig blöt på byxorna. Han sätter handen över området där petter-niklas är och känner hur blött det är.
"Ah, fy fan,", tänker han. "Inte nu igen.Har jag pissar ner mig efter gårdagens fest.Hur betedde jag mig då på festen tro?" Han går upp på toaletten och slänger byxorna och kalsongerna i en hög i badkaret och går in i duschen och duschar av sig pisslukten. Oh, vad det spränger i både huvud och bröst. Ibröstet på grund av ångesten över vad han gjorde igår i fyllan. I huvudet för att han drack för mycket som vanligt.

"Vadska hända nu då?" Sara och lena hade tydligt sagt innan denna fest att om han inte skötte sig skulle han aldrig få komma med på deras fester. "tt jag inte kan låta bli att dricka innan jag går bort på fest."Ah, vilken ångest. "em ska jag våga ringa till och fråga vad som hänt? Nej det är nog bäst om jag vilar idag så kanske det känns bättre i morgon. Kanskeångestenhar släppt då. Kanske om jag inte träffardem på ett tag har de glömt det och inte bryr sig... Jag hoppas att det är så.. Jag lägger mig på soffan och sover en stund."

3 kommentarer:

Anonym sa...

Såg att du också har bokdrömmar och att du ska på skrivarkurs i London. Vad spännande - det skulle jag också vilja göra. Är det Ann Ljungbergs kurs? Gick en av hennes distanskurser en gång. Himla duktig och inspirerande.

/Karina

Sofie B-C sa...

Man kan riktigt känna den förödande skammen, när inte ens de grundläggande behoven kan kontrolleras. Du beskriver fint hur låg människan kan sjunka, och hur hemskt det måste kännas. det verkar som om vi inspirerats av samma person i vårt skrivande de senaste dagarna! //Sofie

Cattis sa...

Hej,

Tack för era inlägg, ja, det är Ann Ljungbers kurs jag går och det är till henne jag ska i London.

Cattis