VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 19 januari 2009

Ska låsa in dottern

Hej,

Måndag igen och klockan är 13.09. Jag är hur trött som helst, men det är väl inte så konstigt efter allt stress och skrivande med mina tentor. Jag hittade en massa bilder i min kamera på min yngsta dotter som är 13 om en månad. Jag konstaterade att hon måste låsas in. Hon får inte gå fritt ute bland en massa killar om vill ha henne. Hon ska vara hos sin mamma;-)eller vad säger ni??Jag ska ta med henne på en liten tur i eftermiddag och ge henne en för tidig fördelsedagspresent. En ny DVD ska vi köpa till henne idag. Jag hoppas att det gör henne glad.

När jag kom ut i stora rummet i dag hittade jag den stora hunden i soffan.
Jag tog bilden och sedan körde jag bort henne. Pedagogiskt va? Sedan funderade jag på att hon börjar bli gammal, hon ska nog få ha sina sista år i soffan, den är gammal och begagnad. Hon är nog väldigt ledsen över att se den lilla hunden i soffan varje dag och då måste jag som hennes matte göra henne glad anser jag.

Min utmaning kommer snart.

Ha det bra

Cattis

3 kommentarer:

Tjotten sa...

Vad är det för ras på din stora hund? Vi hade en tös som hette Ginna som dor för 1 årsedan hon var smålandsstövare och mycket likt din hund. Nu har vi Plex en Mudi.
Mvh Tjotten som älskar djur.

Cattis sa...

Hej,

Den stora hunden är en blandras mellan dobberman, rottweiler och lite schäfer.

Hon är mycket vacker och är 7,5 år gammal.

Lillemor sa...

Kan bara hålla med! Så vacker hund, som dessutom gjorde sej bra mot den gröna soffan.