VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 7 januari 2009

Pyjamasdag

Hej igen,

Eftersom datum och klockslag inte stämmer på min blogg tänker jag informera er om att just i detta ögonblick är klockan 15.30. Jag går fortfarande i pyjamas!! Det är helt fantastiskt skönt. Det är flera år sedan jag bara var inomhus och gjorde det jag kände för. Hundarna som vi har, har varit med oss i snart 7 år så, det är säkert 7 år sedan jag var inne en hel dag. Om jag inte var sjuk alltså.

Jag sorterar papper och pluggar. Jag tog fram julkalendrarna som jag köpt av ridklubben infor julen och vann en DVD-spelare, så jag känner mig rätt glad faktiskt. Vi har ingen som fungrar till 100% så det var veklgien lyckat.

Jag ska snart in i duschen och gå på ett alanon möte ikväll. Alanon möte är till för anhöriga till alkoholister och det gör ig så gott att få komma dit. Jag har gått där i 6 år nu och jag mår mycket bra i den gemenskapen.

Ha en skön kväll.

Cattis

Inga kommentarer: