VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 22 januari 2009

Letar nya intressanta bloggar

Efterom bloggvärlden är mitt nya intresse läser jag mycket bloggar just nu. Min syster tipsade mig i morse om en singelpappa. Den handlar om en man som miste sin fru och 14 dagars baby i en bilolycka våren 2008. Han är från Kristianstad och det är jag med så det kommer så nära när olyckorna händer nära en. Han började blogga för tre veckor sedan och VILKA fina tankar han förmedlar till oss via sin blogg.

Han har med sinnesrobönen som är 12-stegsprogrammens bön med i sin blogg idag och den ger oss verkligen eftertanke.


Jag har helt klart hittat en ny favorit för mig att följa. www.singelpappa.blogg.se

Cattis

Inga kommentarer: