VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 27 januari 2009

Skrivandets betydelse för mig

Hej,

Klockan har hunnit bli kvart över 11 innan dagens första inlägg, förutom utmaningen. Jag har haft lite problem med min lilla hund för hon tog en halv kyckling och åt upp den i går kväll. Gissa hur hennes mage mår?? Rätt, inte så bra. Hon hade till och med bajs i byxan så hon fick en dusch i rumpan av sin matte och det gillade hon inte särskilt mycket. Det blev en bajsrunda på gräsmatten halv 4 i natt och maken gick en gång till i morse och sedan har jag varit ute ytterligare 2gånger till och klockan är inte mer.

Jag var på Acoa(Adult Children Of Alkoholics) möte igår och det gav mig väldigt mycket glädje som jag tog med mig hem. Vi var 14 stycken på mötet och jag hade tänkt vara hemma, men jag hamnade där i alla fall. Jag fick 2 nya bloggläsare med mig och det vill jag ju ha, eller hur?? Jag älskar att skriva och idag har jag fått den sista responsen av Ann på mina sista 3scener. Efter detta inlägg ska jag sätta mig med boken och gå igenom de 10 första sidorna. Jag älskar att skriva och jag hoppas att det ger er något att läsa det jag skriver. Min syster säger alltid att jag skriver så fint. Kanske hon menar det, kanske hon säger det för att vara snäll... Jag tror faktiskt att hon menar det och det gör mig glad och stolt när hon säger det.

Jag har hittat många intressanta bloggar här i cyberrymden, men jag har lite svårt för dem som skriver illa om andra människor faktiskt, visst jag behöver inte läsa dem mer det är sant, men jag förstår inte att det är just dessa bloggar som har flest läsare. Intressant tanke, varför de flesta människor vill läsa om andras olycka och hemska tankar om andra.

Ha en bra dag med det ni gör...

Cattis

2 kommentarer:

Cicki sa...

Du skriver bra så din syster talar sanning.

Jag kan inte heller förstå. För det första, varför man skriver illa om andra. För det andra, kan jag inte heller förstå att folk ser något nöje i att läsa detta. Jag bloggar för att jag själv mår bra av det och jag vill dela med mig av den känslan till andra.

Visst har det hänt att jag skrivit ilskna inlägg, men då har det handlat om hur jag blivit bemött i olika situationer eller en företeelse, som jag blir arg och ledsen över. Det skulle aldrig falla mig in, att gå till rena rama personangreppen.

Cattis sa...

Jag håller med dig, vilken tur att vi hittade varandra här i cyberrymden då... vi som är så kloka...

Cattis