VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 11 januari 2009

Detta handlar min bok om.

Hej allihopa som är intresserade av min bok.

Min bok handlar om en kvinna som blivit utbränd och henens väg tillbaka till ett hälsosammare och lyckligare liv. Alltså handlar den mycket om vad jag varit med om, men mina barn är inte de i boken. Min make är absolut INTE som maken i boken och min exmake är definitivt INTE som den i boken. Jag har ungefär 60 sidor nu och ska ha ihop 100 sidor innan kursen i London. Jag kan inte fokusera på boken nu när jag skriver tentor, men så fort jag kommit igång med tenta 2 ska jag sätta fart med boken igen.

Jag är uppvuxen med alkoholister och det kommer även att vara med i boken om hur man blir med denna uppväxt och hur man kan hitta ett lyckligare liv med förändrade beteende.

Det är så mycket jag vill ha med i boken och jag börjar få en massa frågor om handling och röda tråden, som jag hoppas få svar på i London.

Ha en fortsatt trevlig söndag.

Cattis

2 kommentarer:

skimmer sa...

Lycka tillmed allt. jag följer dig


Lena

Cattis sa...

Hej Skimmer,

Tack för dina ord. Det är väldigt roligt att jag fått er som följer mig.