VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 14 januari 2009

Grå dag

Hej,

Idag är det grått, mörkt och tungt. Jag är rätt trött på datorn och skrivandet, men det är naturligt att känna så (tror jag)när jag lagt flera timmar om dagen framför datorn nu under flera dagar. Jag ska lägga mig på soffan en stund och se om energin kommer, men jag intar en annan ställning än den som hunden har på bilden.Denna gråa dag kommer att bli en skrivande dag fast detbehövs lite vila innan. Jag redigerade några scener till min bok igår och det känns bra. Det kommer fram lite nya ideér som jag ska ta in i boken. Jag blir så glad när det kommer till mig under dagarna vad som ska vara med i boken.Nu ska det bara ner i texten också.Hoppas ni har bättre väder än mig

Cattis

Inga kommentarer: