VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 22 januari 2009

blogg tokig eller??

Hej igen!!!

Bloggtokig eller inte, det är fantastiskt roligt i alla fall. Nu vill jag "bara" lägga in lite bilder innan jag tar tag i boken. Min yngsta dotter köpte mitt "lyx" te till mig igår.Choko te, det är så nära choklad jag kommer.


Lyckan är fullkomlig, en stor kopp med favorit teet och inlägg på bloggen;-)
Mina hundar är en historia för sig, de är rätt roliga. Den stora hunden är ledaren och där den kissar anser den lilla måste vara ett bra ställe att kissa revir så hon står snällt och väntar på sin tur att kissa på detta fantastiska ställe. Det händer till och med ibland att hon får en kissedroppe i pannan när hon väntar, men det gör inget bara hon får kissa på detta fina ställe som hennes ledare har sett ut.
Innan jag säger hej då för denna gång, vill jag ropa HJÄLP. Hur får jag in ett ord i mina inlägg som mina läsare kan länka sig vidare med till en annan sida?? vill någon hjälpa en nybörjare???

Tack på förhand.
P.S det blev ingen cykeltur med hundarna, det får bli som vi brukar .... i eftermiddag.
Cattis

2 kommentarer:

Cicki sa...

När du ska länka till en annan sida så gör du så här: I rutan där du skriver inlägget så har du en menyrad. Där har du en knapp som som ser ut som en grön prick med en liten kedja på. Sätter du muspekaren där så ser du att det står "länk". Om du klickar på den så får du upp en ny liten ruta där du kan klistra in länken du vill länka till.

Så om vi säger att du vill länka till mig så kan du skriva Cicki i din text. Du kopierar t ex mitt www-adress. Sedan markerar du "Cicki" i din text så det blir blått, klickar på länk-knappen, klistrar in min www-adress och så är det klart.

Hoppas du förstod hur jag menade. Annars kan du maila mig och fråga mer på cickidesign@gmail.com

Cattis sa...

Tack Cicki,

Ska prova det i morgon bitti när jag är pigg och utvilad, nu börjar jag bli trött... kan inte tänka klart då...

Tack än en gång

Cattis