VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 17 januari 2009

Utmaning 17

Jag är författaren som kommer att få en bok publicerad så småningom. Jag är helt övertygad om den saken. Det som behövs för att lyckas med mitt skrivande är engagemang, tid och disciplin och det är något jag vet att jag har. Jag tar mig mycket tid vid datorn och jag älskar det. Jag visualiserar mig i tv4 morgonsoffa när min bok har kommit ut och eftersom det är denna mentala träning som gör att idrottsstjärnorna lyckas kan väl samma teknik lyckas för mig som författare, anser jag.

Eftersom jag lever med min dröm att få skriva är jag väldigt lycklig. Samtidigt läser jag till lärare och de ämnen jag ska undervisa i är svenska och engelska, och därför känner jag att jag har allt att vinna när jag skriver. Jag blir ju en fantastisk bra lärare i svenska språket av allt detta skrivande, eller??

Det är tankens kraft som är viktig för mig, jag måste tro på mig själv och det gör jag verkligen. Mina nära och kära gillar oxå det jag skriver. Min syster säger ofta att ett yrke som hon är väldigt imponerad av är just författare, och det tar vi till oss allihopa eller hur?

Jag älskar alla dessa utmaningar även om jag inte skriver om de alla, tack för ett mycket bra initiativ till oss som älskar att skriva.

Cattis

2 kommentarer:

Tjotten sa...

Känner igen mig på många punkter. Men jag har svårt att visualicera mig till att sitta där i "Godmorgon soffan" en dag och pressentera min bok. Något att jobba på.
När jag läser din blogg så är det många andra igenkännings situationer

Johanna Wistrand sa...

Jag har en övning i "Skriv boken!" där man får föreställa sig själv som hedersgäst på Babel, meden hel hög böcker man skrivit på bordet mellan sig själv och programledaren, och publiken älskar alla böcker man har skrivit. Testa den också nu när du är igång redan!
Jag älskar att dagdrömma men medger att jag har lite svårt att våga en sån här dagdröm om skrivandet. Men idag ska jag banne mig våga göra den själv!