VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 20 januari 2009

Bloggvärde

Hejsan,

Sitter och kollar på Dr Phil, han är en favorit. När jag kollade mitt bloggvärde för någon vecka sedan var det 543kr, nu är värdet över 2000kr. Det har egentligen ingen betydelse, men lite kul tycker jag att det är faktiskt.

Jag har skrivit en scen idag klart och börjat på scen 2. Jag har skrivit 4 sidor och det känns bra. Jag har lagt en massa samtal angående min dotter som inte mår så bra. Jag är helt slut, men gillar att blogga och skriva och det är vad jag pysslar med framför tvn ikväll.

Nu är det dags för top model, som är min 15-årings program. Jag väljer Dr Phil så får hon välja top model.

Sov gott

Cattis

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bloggvärde, hur kollar man det?

Cattis sa...

Sök på google
Hur mycket är min blogg värd.sedan skriver man in sin webb adress i ett fält och så kommer den fantastiska summan fram...

Lycka till

Cattis