VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 22 januari 2009

Ny grå dag

Godmorgon,
Klockan är 8 och dörren har slagit igen bakom mina döttrar som gått till skolbussen. Jag är ensam med min dator och mina hundar. Jag älskar mina morgonrutiner. Te,te, te tillsammans med tidningsuppdatering vid datorn.Frukost och sedan te igen och bloggande. Efter jag skrivit klart blir det en cykeltur med mina hundar och det går faktiskt bra fast jag har två. Den lilla har jag i flexikoppel och den stora i ett vanligt koppel nära mig. Jag cyklar på raka vägar så jag har koll på läget runt omkring oss.

Efter cykelturen blir det skrivande på boken några timmar innan jag får dåligt samvete över att jag inte jobbar och då gör jag lite jobb så det kommer in lite pengar i alla fall.

Jag tycker dessa gråa dagarna är fruktansvärt tråkiga, men sedan jag började äta D-vitaminere har det känts lite lättare inombords. OCH vi ska inte tala om hur bra jag mår sedan jag började blogga.... Det ger mig verkligen ny energi och glädje.

Snart kommer min skrivövning oxå...

Ha en bra dag

Cattis

Inga kommentarer: