VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 18 januari 2009

Tentorna är inlämnade

Äntligen,

Klockan är snart 20 och jag skickade in tentorna för några timmar sedan. Jag
är helt slut. Den stora tentan tror jag inte att den blir godkänd, men då får jag väl kompletera den när läraren har läst den.

Jag vill bara sova, men eftersom jag har sömnproblem kan jag inte lägga mig före 21.30 för då sover jag inte i natt. Jág sitter vid datorn för att få tiden att gå. Hundarna ligger vid mina fötter och sover och är så nöjda att få vara nära sin matte.

Jag ska lämna in min text till min författarcoach den 5/2 inför Londonresan och jag har räknat ut att jag behöver skriva 2 sidor om dagen fram tills dess, så nu blir det skriva av kan ni tro. Jag börjar i morgon så smått och sedan får händerna fladdra över tangentborden så mycket de orkar och vill. Ni kan följa det här på bloggen, hur det går menar jag. Jag ska berätta hur flitig jag är.

Låter det optimistiskt?? Jag måste vara positiv för då mår jag bäst.

Ha en bra kväll.

Cattis

Inga kommentarer: