VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 11 januari 2009

Söndag och jobb igen,

God morgon,

Söndag morgon och klockan är över 9. Jag har varit uppe i över 3 timmar och redan hunnit med att skriva inlägg i en diskussion vi har i skolan. Jag läser till lärare över internet, vi träffas bara en gång per termin och resten sköter vi via forum på nätet. Ett mycket behagligt sätt för mig att studera eftersom jag älskar datorn coh skrivandet.

Jag känner mig trött idag och jag tror att jag har ansträngt mig mycket psykiskt. Det är ingen lätt match att föreläsa som jag gjorde i fredags. Jag tror att jag är trött idag pga av den föreläsningen. Eleverna hade svårt att orka hela vägen för det var tunga saker jag berättade om. Jag har inte trott att jag som vuxen kan påverkas så mycket av min barndom, men det gör jag. Det hjälper mig att sprida budskapet om hur jag hittade lösningen för att få bli lycklig och må bra. Kan jag hjälpa någon elev eller se till att de får med sig redskapen om att veta vart de kan vända sig om de behöver har min föreläsning hjälpt.

Maken kom hem igår och det var skönt att få hem honom. Han kom hem med firmabilen och då måste jag ut och jobba idag. Jag byter afficher på reklampelarna ute på stan. Detta jobb har hjälpt mig att komma tillbaka efter utbrändheten och jag gillar det skarpt. Framför allt en sådan här dag, men blå himmel och vindstilla.

Nu är det dags att skriva några rader på den ena tentan.

Ha en bra dag.

Cattis

2 kommentarer:

Johanna Wistrand sa...

Hej Cattis!
Jag uppskattar din uppriktighet i bloggen! Det är ju sådant som ger stöd åt andra. Hur andra lever och skriver.
Själv hade jag en mycket traumatisk uppväxt och har varit utbränd och sjukskriven i 7 år och inser att det aldrig kommer att sluta prägla mitt liv. Men att det har gett mig något inte alla andra fått (som t ex mycket starka känslor av lycka, eftersom det blir sådan skillnad mot eländet jag fick uppleva) och en uthållighet att uthärda svåra tider, t ex materiellt sett. Min uppväxt är både hinder och styrka i mitt skrivande, och jag håller på att utforska det hela.
Jag önskar dig mycket mod och medflyt i ditt skrivande. Ses i London!
Johanna, romannmedlöpare

Cattis sa...

Hej Johanna,

Eftersom jag varit med i 12-stegsrpogram i 6 år där jag lärt mig att vara öppen och inte fylld av skam på grund av mitt mående eller bakgrund har jag inte alls svårt längre att berätta för andra hur jag har det.Det är en del av mitt tillfrisknande, få dela mitt liv med andra.

Cattis