VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 14 januari 2009

Utmaning14

Hej,

Jag var på väg hem från maxi där jag gjort av med en himla massa pengar, som vanligt. Jag blir trött bara av att tänka på att jag ska packa upp alla kassarna när jag kommer hem. Jag får minsann be någon av flickorna att hjälpa mig.

Maten är lagad och vi ska äta när jag kommer på att jag måste kolla mina trisslotter jag köpte på maxi. Jag har alltid sagt att om jag vinner ska mina döttrar få en del. Jag skrapar och under de två första som jag skrapar gömmer sig 2 tv apparater. jag får ett tryck över brösten coh jag känner att hjärtat slår lite extra. Jag skrapar försiktig de andra och ingenting händer tills jag har en summa kvar att skrapa fram. När jag skrapade kom det en tv apparat fram. jag blev alldeles svettig och jag kände mig alldeles yr. Jag hade vunnit minst 50000kr. Jag ska till Stockholm för att skrapa en lott i tv. Jag skrek rakt ut i luften och flickorna kom rusande och frågade vad som hänt. Ni har precis blivit 10000kr rikare sa jag. Era drömmar har gått i uppfyllelse. De slängde sig runt halsen om mig och grät.

Vilken dag....

6 kommentarer:

Ann Ljungberg sa...

Oj, är det sant? Eller en skrivövning :-) I vilket fall som helst var det pirrigt kul att läsa!

Johanna Wistrand sa...

Grattis! Säg till är det är på TV!

Cattis sa...

"Bara" en skrivövning. MEN jag har ens tark övertygelse om att vara med om detta och, enligt min syster är det de personer med stark övertygelse som skrapar fram tv-apparaterna...jag väntar med spänning.

Robert W sa...

Nej men så synd. Jag blev riktigt besviken. Jag hade så gärna unnat dig att vinna.

Bobbi sa...

Haha jag trodde på din berättelse i alla fall. Synd att den inte var sann. :)
Fast det där med stark övertygelse... Jag är alltid starkt övertygad om att jag ska vinna storvinsten när jag skrapar en lott. Men det har inte hänt än.
Undrar om det inte finns fler människor med stark övertygelse än vad det finns vinster? Bara en tanke... men den kan ju vara fel! :D

Cattis sa...

Hejsan,

Vad roligt det är att läsa era inlägg. Boken Sectret går ut på tankens kraft, den tror jag på. Det de tror kommer att hända, MEN du måste verkligen tro på det inte tveka...Syrran skrapade frm 3 tv apparater för 13 år sedan... är det inte min tur snart då??