VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 7 januari 2009

Att skriva

God morgon
Onsdag kl 6.25och jag har min lilla morgonstund vid datorn. jag lade mig tidigt igår och då blir resultatet att jag vaknar tidigt. Det gör ingenting faktiskt, för jag älskar att sitta vid datorn och dricka te ensam. Det är tyst i huset hundarna och barnen sover. Min författarcoach har börjat med skrivövningar/utmaningar på skrivpuffbloggen och jag som bara älskar att skriva tar mig an dem med stor kärlek.

Denna veckan har jag inget jobb som "måste" göras, Jobb finns det alltid, men inte som måste vara gjort på en viss dag. Min make är i Gävle och barnen är med kompisar. Då gör jag det jag älskar mest.Jag skriver. Jag skriver på två tentor som ska vara inlämnade nästa söndag, men eftersom jag inte har svårt för attfå ner orden på papper är jag inte nervös ett dugg.

När det gäller min bok ska jag försöka sortera lite bland de scener som jag inte lagt in på sin plats i boken. Det får bli dagens uppgift med boken.

Maken har tagit vår bil så jag är billös denna vecka, men eftersom jag har en underbar syster med make lånar de ut sin "gamla" bil till mig. Deras son Alexander sa att jag inte fick låna hans bil, men när jag lovade att komma med den om han behövde den fick jag. Han och hans syster är mosters älsklingar och när han vaknade i går morse var det första han sa" vill till moster idag". Härligt va?

Han ska få vara med sin moster på torsdag fm och Amanda ska få vara med mig på fredag em och kväll.

Jag räknar ner till min Lononresa nu,det är mindre än två månader tills jag reser. Häftigt va?

Ha en bra dag

Cattis

1 kommentar:

www.malinrocaahlgren.com sa...

Hej. Jag går med hos Ann. Vad skriver du för bok?