VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 28 januari 2009

Jag betalade för 2 dvd spelare men köpte en.

God morgon,

klockan är 6.16 och jag fick ställa klockan idag, det gör jag aldrig annars för jag vaknar vid 6 ändå alla 7 dagarna i veckan. Idag ska jag till Hässleholm och byta afficher och när jag kör dit skjutsar jag alltid min bästa kompis Jenny till hennes jobb. En helt underbar början på dagen, en halvtimme med henne.

Tänk att man(jag) kan vara så förvirrad att jag inte märkte att vi handlade för 300kr för mycket. Jag scannar på maxi när jag handlar och jag scannade in Jennifers dvd 2 gånger. Detta märkte jag i morse när jag kollade kvittot. Vi ska nämligen lämna tillbaka den för den fungerar inte så bra.Då märkte jag att den var scannad 2 gånger. Hoppas att jag nu blir trodd när jag säger detta på maxi.

Jag bjöd min syster och hennes barn på kvällsmat igår och vi hade såklart lika roligt som vi brukar.När Rebecca kom hem satte hon igång med att busa och kameran användes flitigt.Kusinerna har (för det mesta) väldigt roligt ihop.


Pusskalaset i full gång. Alexander älskar min kamera och att få titta på bilderna direkt efter deär tagna.

Min syster var på möte på dagis igår och då var barnen hos mig. De ville absolut inte hem när deras mamma kom. Ett bra betyg för moster och kusinerna.

Ha en bra dag

Cattis

1 kommentar:

Cicki sa...

Du har något att hämta hos mig....:-)