VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 16 januari 2009

Godmorgon

Hej,

Nu har jag suttit och lagt till en del gadgets på min blogg, känna faktiskt roligt att börja lära mig lite om bloggen nu. Jag har lagt in en klocka eftersom mina blogginläggstider inte stämmer. Bra Va?

Jag ska till högskolan idag och det ska bli roligt att täffa alla kurskamrater.Vi har inte träffats sedan v.44 förra året och det ska bli intressant att se alla idag med sina presentationer i power point. Det pirrar rejält i magen på mig, men jag hoppas att det blir godkänt. Jag fick mina nya glasögon igår.FICK!!! jag hämtade dem och betalade dem, menar jag ju. Jag får ingenting jag inte, jag får snällt betala om jag vill ha något...

Det kommer en bild så småningom med de nya brillorna.

Ha en bra dag.

3 kommentarer:

Johanna Wistrand sa...

Hej Cattis!

Jag glömde att ge dig adressen till ordmätaren, här kommer den!:
http://www.zokutou.co.uk/wordmeter/

PS: man kan ju använda den även som tidmätare, sidmätare etc.

FRIDA sa...

Hej Cattis!

Vilke fin blogg du har. Det verkar som om vi delar dröm!


Kram Fridahttp://fridasforfattardrommar.blogspot.com/

Cattis sa...

Tack Frida,

Jag har varit inne på din blogg oxå. Den var oxå MYCKET fin, Gjorde ett inlägg om yogi teerna. Ja, vi har samma dröm och vi bor rätt nära varandra, käckt.jag kommer attfölja din blogg, men jag kunde inte lägga till den bland mina, men det lyckas jag kanske med senare.

Cattis