VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 4 januari 2009

Sista dagen i stallet

God morgon,
4 januari klockan är 7. Jag sitter med min tekopp framför datorn och ska snart till stallet för sista dagen.Det känns mycket bra eftersom det är sista dagen. Nu kan jag lägga tiden på skolan och på min bok. När jag känner för det åker jag till stallet. Jag kan göra det när jag orkar inte som det varit i höst när det krävs av mig.Jag har varit fodervärd sedan i augisti och det har varit roligt men jobbigt att hinna med alla bitarna.

Igår var det ridläger där också och idag är det bara de vanliga rutinerna. Mina syskonbarn ska vara med mig under förmiddagen för de älskar stallivet. Jag tog mycket fina bïlder i går och jag ska lägga in dem här sedan. Efter denna dag ska jag ta mig tid till skrivandet och det känns bra. Jag har inget inplanerat jobb denna vecka som kommer och maken ska till sina hemtrakter(Gävle)och vara borta hela veckan, så det blir mycket egentid. Jag älskar egentid. Min skola kommer att få mycket tid av mig i första hand,men sedan är det boken som gäller.

Ha en bra dag i kylan....

Cattis

Inga kommentarer: