VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 22 januari 2009

Boken

Hej,

Idag har det blivit mycket blogg och dator tid. Jag har klistrat in mina scener i boken och nu har jag 74 sidor. Det känns rätt bra, men jag fattas några scener, jag tror att det är 2-3 stycken som finns i mina dokument, men jag vet inte vilka det är.Hur lätt blir det att leta upp scener som jag inte lagt in i boken?? Men vem säger att det är lätt att skriva en bok? Det blir mitt projekt i morgon.

Nu ska jag snart åka till stallet och rida. Jag kom precis på att det är möte med tävlingssektionen klockan 6 och nu är klockan 16.40. Lite ont om tid faktiskt. Och jag måste posta 2 mycket viktiga brev innan som inte har några porto på sig.

Hundarna fick sig en liten cykeltur, jag ska försöka få någon att fotografera oss så ni får se när vi är på tur.

Ha en bra kväll.

Cattis

2 kommentarer:

Cicki sa...

Att skriva en bok är ett riktigt rejält hantverk som tar sin tid. Det är ett roligt hantverk i alla fall...:-)

Cattis sa...

Ja, det är verkligen ett roligt hantverk. Jag trodde inte att det skulle vara så jobbigt, men det är absolut något jag vill göra och jag tänker skriva,skriva,skriva tills det blit publicerat... det är mina tankar som jag följer just nu.

Cattis