VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 17 januari 2009

Min andra hund

Jag vill presentera min andra hund, Smida. Hon blir inte lika mycket fotograferadsom den lilla men min dotter tog en bild av henne i ett annorlunda läge som hon intar när hon vill ha kärlek av oss.
Bilden på mig är en trött student i fleecetröjan i soffan framför Let´s dance

Cattis

3 kommentarer:

Tjotten sa...

Hej igen!

Härligt att se dina hundar, va kul de verkar ha med varandra. jag har bara en vapendragare, men han är med mig över allt (jobbet också). Han heter Plex och är en Mudi. Ligger alltid nednför mig.

Jag har som du varit heltis sjukskriven drygt 2 år av samma orsak men är tillbaka. Jag går en skrivar kurs och vill få färdigt min första roman. Hellst hade jag velat skriva på heltid.

Ha det gtt och lycka till!
Tjotten från Österlen.

Tjotten sa...

Hej igen!

Jag lägger till mig till de som följer din blogg om det är OK.

Mvh Tjotten

Cattis sa...

Jaaa, klart det är, jag blir så glad och stolt att ni vill följa in blogg...