VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 2 januari 2009

Min underbara syster


Hej,

Det är dags att presentera min underbara syster som jag står väldigt nära. Hon och hennes familj har valt att bo i samma by som mig, vilket göra att vi kan träffas och prata (nästan)hur mycket som helst. Jag kan inte tänka mig en underbarare syster och är väldigt stolt över att hon vill vara min vän. Hon är min stora syster och sedan jag var 12år har jag fått följa med henne på disko, fester och till hennes kompisar som sedan blev våra kompisar. Hon heter Camilla och här kommer en bild på henne.

Cattis

Inga kommentarer: