VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 9 januari 2009

Vitt,vitt, vitt

Godmorgon

Klockan är 6.30 denna fredagmorgon. Jag ska till Hössleholm och föreläsa idag. Dessa föreläsningar har jag gjort några gånger,men jag är ändå nervös. Den ena handlar om hur det är att växa upp med alkoholister i familjen, hur jag har påverkats av det som barn och även fortfarande gör som vuxen. Den andra handlar om mitt matmissbruk och hur jag hittade lösningen ur det.

I eftermiddag ska jag vara tillsammans med Amanda 6 år, mitt andra syskonbarn. Vi ska umgås utan andras inblandning(däribland lillebror 3år). Det var därför lillebror fick några timmar med mig igår för att Amanda ska få det idag. Hon ska få sova hos sin moster.

Utmaningen som finns på skrivpuffbloggen varje dag handlarom vitt,vitt,vitt idag. 150 ord om vitt. Låt fantasin flöda. Det tilltalade mig mycket. Jag kommer att gå och fundera lite på det under dagen och sedan skriver jag utmaningen i kväll. Det är mycket viktigt att skriva varje dag även om jag inte skriver på boken. Jag har svårt at skriva på boken nu när jag har två tentor i huvudet som ska ner på pappret innan nästa helg. Då är det jättebra med dessa skrivövningar som jag tar mig an när med stor kärlek.

Ha en bra dag

Cattis

1 kommentar:

skimmer sa...

Hej Cattis. hittade din blogg för jag oxå är med i skrivarpuff. visst är det kul. man blir pånytt född. läste lite i din blogg om din bakgrund och att du skriver en bok!!! hurra.
jag känner igen mig så ska följa din blogg!!
Lena Skimmer