VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 31 december 2008

Gott Nytt ÅrGod morgon,

Klockan är 6.30 och snart är detta året slut. Jag ska fira natten med min älskade make,min bästa kompis och hennes familj och även hennes syster och dotter. Min bästa kompis Jenny har en baby i magen och jag dricker inte sprit, så det blir en lugn och fin kväll.

Mina barn ska fira med sin pappa och hans nya familj och jag saknar dem väldigt mycket, men de är skilsmässobarn och då är det på detta viset, det är bara att acceptera. Jag lägger upp bilder på mina söta döttrar, så ni får se vad det är jag saknar så mycket.

Ha en bra natt.

Cattis

Inga kommentarer: