VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 8 december 2008

Lycka

Idag har jag för första gången givit min bok flera timmar. Det känns så gott inombords. Jag har ungefär 50 sidor till boken och när jag ska på kursen i London ska det var ungefär 100 sidor som jag ska skicka in innan jag reser. Det känns så häftigt. Jag är alldeles salig. jag trodde inte att det kunde kännas så bra. jag ska ge boen mycket tid i morgon oxå och snart har jag mina 100 sidor.

Jag gillar inte kylan där ute och därför får mina hundar alldeles för korta promenader, men de får sällskap av mig här hemma och det tycker jag att de får vara glada för.

Vi hörs snart, troligtvis redan i morgon när jag har skrivit ännu mer.

Cattis

Inga kommentarer: