VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 1 december 2008

24 dagar kvar till jul

Hej mina vänner,

Nu har första advent gott förbi oss och december månad börjat. Nu är det läge för att sitta inne med tända ljus och skriva på boken. Jag har skrivit under några timmar i lärdags kväll och det känns väldigt bra. Det har blivit mitt lördagsnöje. Jag tar fram datorn framför tvn och skriver samtidigt som jag tittar på Stjärnor på is. Jag får mycket gjort samtidigt som jag får se ett bra underhållningsprogram.

Jag har planerat mer skrivande i veckan, får se hur tiden räcker till. Jag måste jobba med min prioritering för boken känner jag... det är säkert något jag får lära mig under kursen i London som närmar sig sakta men säkert.

Hörs snart igen.

Cattis

Inga kommentarer: