VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 29 december 2008

29 December


Hej igen,

Jag är på mitt sista kursbrev i distanskursen. Jag ska skriva 3 nya scener och skicka in till Ann, min författarcoach. Om exakt två månader är jag är London. Det känns så häftigt. Jag behöver både plugga och jobba, men jag lägger den mesta tiden på boken för att det är så roligt. Jag lägger in en bild påmin lilla hund Gina. Hon är så söt.

Eller hur??

Cattis

Inga kommentarer: