VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 26 december 2008

Annandag jul


God fortsättning,

Jag har sovit ganska bra i natt fast jag vaknar alltid tidigt. Jag ska jobba med min bok efter detta inlägg. Jag fick en digitalkamera av min man, så nu ska det bli bilder på min blogg oxå. Det hoppas jag kan göra den lite intressantare.

Igår lärde jag mig att föra över bilderna från kameran till datorn. Det har mina döttrar gjort i flera år, så jag känner mig lite "gammal och mossig", men nu ska jag lära mig tekniken tänkte jag. En anledning till att jag inte kan så mycket om det tekniska beror på att jag varit utbränd och förlorade förmågan att läsa för ett tag. Det svåraste att läsa tyckte jag var bruksanvisningar, så det är väl därför som jag känner mig lite mossig nu. Nu vet jag att jag kan klara av det och jag kan läsa, så nu handlar det om intresse. Jag vill lära mig att använda min kamera på ritkigt och datorn på ett intressant och inspirerande sätt med mina kort.

Vill man så kan man...

Ha det fortsatt skönt

Cattis

Inga kommentarer: