VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 3 december 2008

Att skriva

Hej mina vänner,

Jag har nu skickat inväg mina scener ur kursbrev 7 till min författarcoach.När jag läste en scen skrattade jag högt, det kändes som ett bra betyg. Jag läser en bok vid sidan om som jag ska använda mig av i min bok. Det handlar om hur barndomen har påverkat mig, eftersom jag har vuxit upp med alkoholister omkring mig. Det är mycket intressant att läsa hur de p åverkar mig som vuxen.

Jag har boken i huvudet hela tiden, men jag skulle vilja ta mig mer tid till den, men eftersom jag pluggar och jobbar samtidigt är det svårt. Boken tar mer och emr plats för mig, så jag tror och hoppas att när det är das att resa till London har jag skrivit mycket.

Ha en bra dag i skrivandets tecken.

Cattis

Inga kommentarer: