VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 28 december 2008

Härligt med ledigheten

Godmorgon,

sön 6.31 och här sitter jag vid min dator. Efter alla år av sjukskrivning och mycket vila har jag stört min nattsömn. Jag har svårt att sova på morgonen. Oavsett vilken dag det är eller om jag är ledig, vaknar jag klockan ca.6. Då börjar jag med en kopp te och tid framför datorn i tystnaden.

Gårdagen gav jag också boken många timmar. Jag har många funderingar om hur jag ska komma vidare och just nu känns det som om det blir någon bok om jag inte reser till London och går kursen med Ann. Jag lägger många timmar på mitt skrivande och ändå upplever jag det som om jag inte kommer någon vart.

Hur jobbigt är det att bli författare?

Jobbigt!!! Men fantastiskt roligt. Jag lägger mer och mer tid framför datorn och det är inspirerande för mig att blogga om det oxå.Mina tanakr känns mer verkliga då.

Ha det gott.

Cattis

Inga kommentarer: