VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 20 november 2008

höstrusk

Hej,

Vad är bättre än att sitta inomhus i detta väder och skriva? Jag vet inget. Jag älskar att skriva och har gjort det sedan jag var liten. Jag har drömt om att skriva en bok sedan jag var liten. Nu försöker jag uppfylla den drömmen. Jag prioriterar skrivandet och lägger pengarna på en resa till London för att utvecklas ännu mer med min författarcoach.

Det är svårt och jobbigt, men ändå känns det underbart att få förverkliga min dröm. Jag brukar säga till mina barn att jag ska sitta i tv 4:s morgonsoffa och prata om min bok. Den bilden ser jag framför mig hela tiden. Den bilden gör att jag fortsätter att skriva fast det känns jobbigt emellanåt.

Vi hörs snart igen..

Cattis

Inga kommentarer: