VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 18 november 2008

Min dröm

Hej,
Nu ska jag börja blogga oxå. Det räcker inte med att skriva en bok för mig. Jag vill utvecklas mer. Jag hoppas att min blogg kan hjälpa andra och ge andra styrka och mod att våga ta tag i era drömmar.

Jag går en distanskurs via nätet på http://www.ordenrunt.se/ och det går "rätt" bra. Ann Lundgren heter författarcoachen som håller i denna kurs och hon ska ha en författarkurs i London i mars och dit ska jag. Detta får räcka för nu.... får se när jag skriver mer....

Cattis

Inga kommentarer: