VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 7 maj 2009

Sommarjobb

I morse gick jag och tänkte på sommarjobb. Jag har inte fått något ännu och vet inte själv vilket jag helst vill ha. Köra ut tidningar 6 nätter i veckan eller jobba på ett älreboende fler timmar i ett sträck, men mer ledighet?

Just nu är jag trött och jag har många saker som ska göras. Jag tror att om jag väljer att köra ut tidningar då kan jag inte åka någonstans i sommar, det är kanske det som är meningen. Att jag ska vara hemma och bara ta det lugnt och göra allt sombehövs göras här hemma. Som jag känner just nu blir det tidningsutkörningen om de vill ha mig där.... vill säga.

Ha en bra dag, hoppas ni har mindre grått än jag har.

Cattis

4 kommentarer:

Anneli sa...

Faktiskt är det mindre grått här, skickar lite sol till dig! Du ska se att det ordnar dig med jobbet.
Kram

Anonym sa...

Båda låter ju trevligt. Äldreboende verkar rätt så givande! =) Gillar du att ta hand om andra människor så ta det. Fast
tidningsutkörning är nog också bra! Du löser nog det på ett bra sätt! =) håller tummarna!
Kram

Bloggullet sa...

Jag blev glad över ditt mejl.;0)
Är det lätt att få dessa jobb?
Ibland glömmer jag att jag är uträknad och får lust att söka jobb igen.
Tidningsutkörning är nog friare och äldreboende kräver nog mer av en och kanske även ger mer.
Blir nog bra när du valt klart.
Kramar

Cattis sa...

Jag fick höra från en tjej att inom omsorgen vill de alltid ha folk, de får aldrig tillräckligt på sommaren. Därför sökte jag där. Förra året sökte tidnignsutkörarna sommarvikarier hela våren i tidningen och därför antog jag att det var lätt att få jobb där.

Jag ska ut med tidningar på sön natt, så får vi se hur det går.

Tack för mailet.

Cattis