VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 15 maj 2009

Fredag kväll

Hej,

Jag har 3 dagar framför mig utan en tid att passa. Jag har faktiskt inget minne av när det var så senast. Det är skönt att få sitta här framför tvn med datorn i knäet.

Nu är min praktik slut och det är inte roligt för nu är jag inne i att undervisa. Jag blev bedömd idag av min kursansvarige från högskolan och jag hade gärna gått bredvid några veckor till för att jobba med det som hon tyckte att jag behövde jobba med. Jag ska dit på tisdag och bjuda på glass och sedan ska jag dit med mina omdömme veckan efter. Min handledare reser bort vecka 23 och jag frågade om jag fick ha eleverna i svenska och det fick jag. Så helt slut är det inte undervisningen är det inte riktigt än, som tur är.

Nu har jag tre tuffa veckor med skolarbete och efter det är det boken som gäller. När jag lämnat in mina två tentor ska boken fram och mina fingrar ska flyga över tangentbordet igen.

Jag sitter ensam ikväll för maken är ute och fiskar. "Så ska det låta" är på tvn och när det är slut blir det ner i sängen och någon bra bok. Jag har gråtit lite med ikväll för jag hittade en blogg om min dotters kompis lillasyster som åkte till himlen för några dagar sedan.
Evelina Jag visste att hon åkt till himlen, men inte att henens mamma bloggade om hennes sjukdom. Sorgligt att vissa drabbas av denna hemska skitsjukdom som Vimmelmamma Lotta Gray säger.

Hoppas ni har en härlig fredagkväll.

Cattis

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Å vad skönt med tre "tomma" dagar.

Hoppas att helgen blir skön!

Kram Åsa

Bloggullet sa...

Skönt med obokade dagar.
Ha en skön helg.
Kram