VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 21 januari 2010

Två Awards på en vecka

WOW!! Det värmer ska ni veta.

Den ena kom från underbara Sandra som jag fann på sommarjobbet i somras, som visade mig Mia Bengtssons bok om att virka amigurumisar. Sandra som öppnade mer än boken för mig. Vi blev vänner. Jag är så fylld av tacksamhet över henne och vi skrattarså mycket tillsammans när vi träffas.Den andra kom från en tjej som jag inte träffat in real life ÄN!! Fina Goa Tina som sprider sådan oerhörd glädje omkring sig. Hennes positiva ord gör mig alltid så varm om hjärtat.

Det som ska göras när man får en award är:

*kopiera awarden från min blogg

*länka personen som du fått den av

*berätta sju intressanta saker om dig själv

*välj sju bloggar som du vill ge den till

*länka till dem

*lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en awardNu ska då jag skicka denna vidare till sju andra personer:

Det är svårt men jag har valt ut

*Virkhörnan förden fina blogg hon har. Jag besöker henne ofta och hon besöker mig. Det gillar jag.

*Cicci som har så fina mönster att hämta hem till mina fina virkade figurer

*midsommar för den välbesökta blogg med tankar kring livet och allt som har med det att göra. En viktig blogg för mig med allt det vardagliga som jag behöver läsa om hos andra.

*Cicki som har en fin designblogg och som jag har följt sedan jag startade min. Hennes saker får mig att aoha och oa varje gång jag tittar in på hennes blogg.

*Ulrica som är min underbara skrivarvän som jag träffade i London, Hon har lyckats få sin bok klar och det är en inspiration för mig att veta det.

*Maria som är en av de tjejer som jag följt sedan jag började blogga. Hon har inspirerat mig med min träning och joggin och jag gillar att bli inspirerad så awarden är klart till henne.

*Min underbara Sara, som jag precis har lärt känna. Som inte skriver en kreativ blogg utan tar upp livet och alla dess sidor. Alla viktiga tankar om vi har inom oss, men som vissa inte vågar prata om. Detta är min Sara som verkligen behövs ute i cybervärlden med sina fina öppna tankar, även om de inte alltid är ljusa så behövs dem.

*Åsa - författaren som jag lärde känna INNAN hennes bok blev publicerad och som jag verkligen gillar. Hennes blogg om hur livet som medberoende ser ut och allt annt som gör livet viktigt. Jag har hennes bok på min kista och tittar på den varje dag och tänker på min bok som en dag ska ligga där. Jag vet att det är möjligt efter att ha fått träffa Åsa

*Chrissie - min underbara bloggvän, som har en låst blogg så jag behöver inte länka till henne. Hon bor inte långt härifrån så jag har fått träffa henne med och det var härlig. Hennes blogg är min terapi för hon skriver såååå långa inlägg. När jag läser dem sitter jag alltid med ett leende på läpparna för - ja, för att hon är så underbar. I början kunde jag inte läsa dem för de var för långa, men jag har lärt mig att ha tålamod och ser det som terapi, en träning för mig att läsa längre texter som jag ibland låter bli att läsa för de är så långa, men Chrissies kan jag inte låta bli längre för de är så innehållsrika.

Hon blev nummer 9 men eftersom jag fick två hade jag kunnat ge den till 14, men 9 får räcka.

och så var det då sju saker om mig:

* trivs bäst hemma

* känner tacksamhet varje dag för att jag lyckats vända mitt negativa-jobbiga liv till ett mycket bättre liv.

* planerar för att göra min sista praktik i Canterbury till hösten, men det återstår att se om jag hamnar där.

* önskar mig en virkvecka, där varken jobb eller skola finns med.

* mina skrivrutiner har inte kommit igång än som jag önskar - men jag jobbar på dem.

* är otroligt nervös inför det examensarbete jag ska skriva under våren.

* älskar att leva i nuet -när det går.


7 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Tusen, tusen tack Cattis!

KRam åsa

Anonym sa...

Tack vännen, det värmer gott ska du veta!

Kramar

Koneko sa...

Du är helt klart värd varenda award!

Cicki sa...

Tack så hemskt mycket, Cattis.

Maria sa...

Tusen tack! Vad go du är :)
Kram

Ulrica sa...

Åhhhh!! Tack så hemskt mycket! Många många kramar...och nu ses vi snart!!

Ulrica

Anonym sa...

Tack fina Cattis!
Sitter här med en tår i ögat för dina fina ord om mig o min blogg! Underbart att mina inlägg ger dig terapi!!!!
Kramkalas
Chrissie