VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 15 januari 2010

Mitt i natteninlägg

Mitt problem just nu är att jag går och lägger mig för tidigt. Jag är fruktansvärt trött, men kroppen vill inte sova. Jag vaknar på natten och kan inte somna om. Då tänkte jag passa på att skriva ett inlägg här.

Imorgon bitti vet jag inte om jag hinner för jag ska ta bussen kl 9 för att sedan åka tåg till Hässleholm för att fika. Ja, det stämmer. Jag ska åka tåg med min systerdotter för att fika sen åker vi tåg hem igen.Detta har han och jag pratat om i flera veckor, att vi ska ut och åka tåg. Han har nämligen aldrig åkt tåg. Jag frågade honom om hans mamma fick följa med oss på vår lilla tur och det fick hon, så det är jag, sis och hennes son som ska fika I Hässleholm. Han ska äta en gräddbulle har han bestämt. I hans värld är det semla. En bulle med grädde på. Kloka barnen är, eller hur?

Jag tror att båda mina tentor är godkända nu, men jag har inte fåttklartecken för den sista, men om jag gjorde ändringarna skulle den vara godkänd sa min handledare. Han har inte läst den efter jag gjort ändringarna,men jag hoppas att de är klara nu så att jag kan få lite lugn och ro nästa vecka.

Jag hoppas ni fåren fin fredag - det ska jag se till att jag får.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej där, privataanneli här.
Jag har haft och har det rätt tufft nu, så jag har liksom försvunnit. Nu försöker jag kämpa mig tillbaka. Har bara inte kunnat med att maila dig, har verkligen velat, men jag kanske inte vågar.
Nu ska jag kika in oftare.
Kram/privataanneli

Anonym sa...

Håller tummarna för tentorna och önskar dig en fortsatt fin fredag!!

Varm kram