VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 26 januari 2010

Arbetat i kylan

har jag gjort hela dagen idag. Jag körde ut halv tio och var klar fyra. Jag var hemma en runda och åt lunch. Kroppen är rätt matt just nu och jag hoppas att jag kan sova gott i natt.

I morgon ska jag skriva hela förmiddagen både på boken och det som gäller skolan. Just nu längtar jag väldigt mycket till sängen, men eftersom jag har sömnproblem måste jag vänta ett tag till.Jag hittade dessa söta smilys idag och jag tänker inte hoppa rep, men de var så söta att jag tog med dem i alla fall.

Ha en skön kväll - själv längtar jag efter sängen och sömn.

Inga kommentarer: