VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 28 januari 2010

Har varit rätt duktig nu


Jag har suttit och letat litteratur till mnitt examensarbete och jag har hittat 19 böcker till och jag har 12 hemma. Tror ni det räcker? Jag har 12 böcker om skrivandet och ska låna 19 som handlar om datoranvändandet och skrivandet. Jag tror att jag kommer att älska mitt examensarbete när det är klart eftersom det ska handla om ungdomars skrivutveckling. Studiehandledningen säger att man ska brinna för sitt ämne och det gör jag verkligen.

Just nu gillar jag det här mycket och jag kan tänka mig att jag gör det några veckor, sedan kommer det nog att ta emot. Men det är då det. Nu är nu och just nu ska jag leva i nuet.

Jag känner mig rätt duktig över att verkligen tillåta mig att sitta i flera timmar åt gången, det har jag inte klarat av tidigare. Men det är något jag måste om detta arbete ska bli klart.

Jag tror att jag ska åka och låna dessa 19 böcker idag för då kan jag gå igenom dem i morgon förmiddag. Efter biblioteket blir det ett danspass på friskis och sedan soffan.

Ha en skön eftermiddag - det tänker jag ha


1 kommentar:

Eva-Marie sa...

Svar: Jo jag jobbar på Milnergymnasiet.
Vad spännande ditt examensarbete låter! Men mer än 30 böcker låter som lite väl myckewt facklitteratur. Du får sålla! ska du inte göra några praktiska studier ute i skolan av skrivutvecklingen eller det hiner du kanske inte.
KRAM