VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 23 januari 2010

Tystnad - Tack :)

Idag är dagen min. Inte husets eller skolan. Ingen renovering idag. Ingen planering av skolarbete. Idag ska jag bara ta hand om mig själv. Jag är värd det och jag behöver det. Jag har haft två fruktansvärda dagar, men idag känns de oerhört långt borta och det är jag tacksam för. Jag har haft en bra natt och känner mig så där pigg och glad som jag önskar att jag alltid gjorde. MEN jag är glad att jag gör det idag.

Jag sitter i mitt rum. Dörren är stängd, det är jag, hunden och vattenkokaren som gör sig redo för min tredje kopp te. Jag har en tid att passa idag och det är kl 13. Då ska jag träffa en alanon vän från grannstaden och det ska bli oerhört trevligt. Vi ska äta lunch på stan. Jag behöver verkligen vara med människor som är med i 12-stegsprogram för de pratar samma språk som mig. Då mår jag bättre och jag kan få bort de jobbiga tankarna som kommer emellanåt.

Egentligen skulle jag arbetat idag, men maken ville ha min arbetsbil och jag var inte sen med att planera om. Då blev ju hela dagen min istället för lite jobb. Mitt arbete är så perfekt att jag får jobba när jag vill inom ramen av två dagar. Bara jag gör det innan deadline kan jag själv bestämma när det passar mig.


Jag har kunnat släppa alla jobbiga tankar om mitt examensarbete, de är borta. Vet inte var de tog vägen, men jag plockar fram dem igen när jag är i skolan på måndag. Det är skönt att känna på detta vis och veta att denna dagen är min och i morgon är det oxå en bra dag. Precis vad jag behöver.


Jag önskar er alla fina människor där ute en fin lördag - det ska jag se till att jag får

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som att du får en kanondag och som du själv skriver är du värd den!!!
Ta vara på tiden!!!
Och glöm inte: CARPE DIEM!!!
Ha det kanonas!!
Kramklas
Chrissie

Maria sa...

Hopppas du får en underbar helg och ta hand om dig själv riktigt ordentligt nu. Det förtjänar du! :)
Kramkram

Bloggullet sa...

Du har något att hämta hos mig.

Kram