VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 30 januari 2010

Ny dag med boken

Jag har ännu en dag framför mig där boken ska få lite tid.

Jag ska bara vakna riktigt för jag har sovit "länge" idag. Till klockan 7 och det är inte vanligt. När mnina koppar te är uppdruckna och frukosten klar blir det skrivrummet och boken som får lite tid.

Ha en härlig lördag - det ska jag ha

5 kommentarer:

Tina sa...

Hej vänsingen!!
Å, va spännande med din bok =)
Hoppas du får en underbar dag i skrivandet =)
Tänker på dig & hoppas du mår bra!!
Kram Tina

Thessan sa...

Hoppas du får en bra helg! Kram

AnnChristin sa...

Ha en riktigt skön dag med tangenter, papper och böcker. Fokusera på boken och stäng ute allt annat. Det är så vilsamt att bara göra en sak. Lyck till och ha en spännande dag.

UllaJohanna sa...

Visserligen skiner solen, men det är så himla kallt så inomhusaktiviteter är nog det bästa man kan ta sig för!

Hoppas att det går bra med skrivandet!

Ha det gott!
Kramen!!!

Torgil sa...

Det låter som en underbar dag. Det är skrivandet som lockar mig också ur sängen. Visst är bokskrivande späännande! /Torgil