VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 19 januari 2010

Härliga vänner i cybervärlden

Ni är många fina människor där ute och ibland klickar det till ordentligt. Jag har ganska precis fått kontakt med en underbar tjej som inte alltid mår så bra. Hon letade även upp mig på facebook där vi chattat lite. Idag fick jag kort från henne i min brevlåda. Snigelposten från henne. Hur glad blev inte jag? Otroligt glad.

En alldeles ny läsare av min blogg hittade jag på deltagarlistan över mina kurskamrater som oxå ska läsa Kreativit skrivande i vår. Häftigt va?

Nu ska jag sitta i soffan och sticka och bara njuta en stund över denna fantastiska dag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du är en pärla Cattis! En fantiskt fin och inspirerande kvinna!

Varma kramar!

Cattis sa...

Tack vännen, Vill bara tala om att jag kallar dig för min Saran när min syster frågar om dig på facebook och din blogg i min lista. "Det är min Sara" säger jag då.

Apan slimmar och trimmar med start på 105 kg sa...

Hej Cattis!

Ja vilket sammaträffande. Det ska bli så kul att läsa kursen. Känns alldeles lagom nu när jag är mammaledig.