VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 20 januari 2010

Idag arbetar vi

Huset är fullt. Av smuts, damm och arbetare. Två snickare, två andra arbetare och maken som alla håller på med renoveringen. Jag och syrran arbetar med bokföringen i denna röra.

Resultatet= bloggen blir lidande. Inga bilder än på min fina skrivhörna, men nu finns i alla fall i datorn, men i eftermiddag kommer de. Jag LOVAR. Nu ska jag fortsätta med mina papper.

Ha en fin dag alla ni fina därute - jag ska göra mitt bästa för att få det.

Inga kommentarer: