VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 9 januari 2010

Nu kommer blåsten

och jag är så glad att jag var ute med ett gäng barn igår i det fina kalla vintervädret, för idag kommer blåsten till skåneland. Då vill jag verkligen inte gå ut mer än med vad hundarna kräver.
Jag har visat bilder ftidigare som jag tagit från mitt köksfönster. Det fönster som maken ville ta bort i renoveringe. Jag ville ha det kvar och jag fick som jag ville(igen). När ni ser vad jag ser förstår ni varför. Bilden är fantastisk och detta var vad jag fick se i går.

Jag var moster under några timmar och vi fick besök av några kompisar. Vi skulle gå en runda med hundarna men de hoppade på tre ben ganska fort så de fick gå hem igen och värma tassarna. Jag bor i skåneland och har inte så kallt jämfört med övriga landet. Hur går det för hundarna där då när mina hoppar på tre ben redan vid 10 minus?


Barnen var inte heller roade av kylan så det blev en kort promenad men ack så härlig denna fantasiska dag.

Igår blev det inga ord nerpräntade på min tenta eller i boken, men det var inte planerat heller. Jag var ju en aktiv moster i många timmar och sen var jag en trött moster som inte orkade tänka, när de små grynen åkt hem. Nu har jag två dagar där ALLT ska gå i skrivandets tecken under dagtid i alla fall.

Jag ska sätta mig vid mitt fina skrivbord och vara ensam med alla ord som kommer till mig.

Ha en härlig dag - det ska jag ha

1 kommentar:

Tina sa...

Hej vännen!
Det låter som du hade en fin paus från ditt skrivande igår =)
Ibland behöver man en break från det vardagliga för att sen kunna arbeta mer effektivt.

Underbar utsikt du har genom ditt fönster.. tur att du vann den duellen =)

Ha en fin Lördag vännen & lycka till med ditt arbete!!!
Kram Tina