VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 18 januari 2010

Vill bara vara hemma

Jag vet inte vad som hänt mig, men jag vill inte jobba, inte åka och göra skrivövningar, íngenting. Jag vill bara vara hemma.

Det snöar ute och igår blåste det, men jag vet inte om det blåser nu. Jag ahr två timmars utomhusarbete idag och jag vill inte gå ut. Det brukar lätta när jag gjort mig i ordning och jag hoppas att det även gör det idag.

Innan jag ska jobba utomhus ska jag till mina nior för att skriva med dem. Nu är det snart dags att börja använda mig av deras texter, det är nu examensarbetet ska skrivas.

Ja,ja allt ordnar sig, det vet jag, men just nu skulle jag bara vilja ha möjligheten att få gå i pyjamasen hela dagen.

Ha en bra dag - jag ska göra så gott jag kan för att få en bra dag

4 kommentarer:

Torgil sa...

Går du och väntar på ditt skrivarrum och den inspiration det kan ge? Själv har jag ett skrivarrum redan och det inspirerar verkligen. Det går framåt med mina projekt. Jag har även ett utbyte med Ulrica som var med i London.

Cattis sa...

Jag ska få mitt skrivrum klart idag. Jag hoppas verkligen att det inspirerar mig som du skriver att ditt gör.

Tina sa...

Hej vännen!!
Jag känner som du idag..skulle gärna varit hemma idag..stanna under filten & bara mysa. Men jobbet kallar & jag är verkligen så glad & tacksam över att jag har mitt jobb!

Önskar dig en fin dag & hoppas du piggnar till<3
Kram Tina

Anonym sa...

Känner mycket väl igen känslan. Skickar dig kraft och energi över cyberrymden!

Varma kramar